Om oss – no - Familjekalender

Om oss – no

Om Os

Daysi Familie App hjelper med å få overblikk over familiens avtaler, oppgaver osv. og gjøre hverdagen litt enklere.

 

App’en inneholder en rekke funksjoner som er en naturlig del av familienes hverdag – for å holde oversikt over Avtaler, Oppgaver, Skole-/Arbeidsplan, Handlelister etc. App’en har også funksjoner for håndtering av lommepenger slik at barna i familien kan tjene lommepenger ved å utføre vanlige plikter og andre oppgaver i familien.

 

Appen er rettet mot alle typer familier og spesielt også for dele-familier fordi kalenderen for individuelle familiemedlemmer kan deles med en annen familie. På denne måten kan foreldre dele sine barns kalendere med hverandre mens de har sin egen Daysi-kalender. Denne funksjonen kan f.eks. også brukt av besteforeldre slik at de kan være en del av barnebarnas hverdag og og gjøre avtaler med dem.

 

App’en utvikles kontinuerlig med nye funksjoner som vil være en naturlig funksjon å inkludere i appen. Skriv gjerne til oss hvis du har ideer til nye funksjoner eller andre kommentarer. Vi håper at App’en vil gjøre hverdagen din litt enklere. Med vennlig hilsen The Daysi Team.

 

Teamet

Trusted By 25,000+ Users looks so awesome!!

Daysi Family-appen har blitt utviklet i løpet av de siste 5 årene og +10.000 timer har blitt brukt på design, spesifikasjon, utvikling, testing osv.

Teamet bak Daysi Family App er dansk, men utviklingen skjer i India av en rekke erfarne utviklere og spesialister.

Bo K. Larsen

Direktør
Partner & CTO

Praveen

Frontend
React Native udvikler
.

Kiran

Backend Udvikler

Sagar Rakshale

Project Manager

Vijay

Froendend
React Native Udvikler

Tom Olesen

Business Advisor

Thomas Gjørup

Investor

James Powel

App Developer