Vilkår og betingelser - Familjekalender

Vilkår og betingelser

Vilkår og betingelser

 

Velkommen til Daysi – din familiekalender. Følgende handelsbetingelser er mellem dig som administrator og familiemedlemmer og virksomheden Daysi ApS (daysi.dk). Dette udgør en juridisk bindende aftale, der regulerer din brug af “Daysi familiekalender” herefter kaldet “tjenesten”, herunder dens software, tjenester, service, hjemmeside mv. Daysi ApS giver dig adgang til tjenesten under forudsætning af accept af Daysi ApS’ vilkår og betingelser, herunder aftale om fortrolighed, misbrug, slutbrugerlicensaftale gældende for enheden.
Samlet omtalt som “Vilkår og betingelser”, som kan ændre sig fra tid til anden, og gælder for din brug af tjenesten. Dette udtryk for service og ansvar regulerer forholdet til brugere og andre, der interagerer med Daysi – din familiekalender. Ved at bruge eller tilgå Daysi accepterer du og dine familiemedlemmer disse vilkår og betingelser.

 

1. Privatlivspolitik

Dit privatliv og dit skøn er meget vigtigt for os. Al information forbliver i et lukket kredsløb på vores servere. Privatlivspolitik er designet ud fra en brugervenlig metode til at dele dine oplysninger med dine familiemedlemmer og information om – hvilke oplysninger der tilhører Daysi ApS.
Se også vores afsnit om Persondatapolitik/GDPR.

 

2.     Brugerkonto

For at bruge Daysi skal du oprette en “brugerkonto” (administrator). Herefter kan du oprette relevante familiemedlemmer, venner osv. Tjenesten har intet ansvar for, at oplysningerne på dine brugerkonti er korrekte og opdaterede. I forbindelse med oprettelsen skal du vælge en adgangskode. Adgangskoden er personlig og skal behandles fortroligt.

Oplever du misbrug af enten adgangskode eller brugerkonto, skal du straks kontakte tjenesten (Daysi ApS), hvis kontaktoplysninger fremgår nederst i disse vilkår og betingelser. Som “administrator” skal du være fyldt 18 år for at kunne bruge tjenesten.

 

3. Deaktivering, sletning af konto

Hvis du ikke ønsker, at din brugerkonto skal være aktiv længere, har du mulighed for at gøre den inaktiv. Deaktiveringen betyder, at den ikke længere er tilgængelig for medlemmerne af brugerkontoen. Men hvis brugerkontoen stadig vil være tilgængelig for administratoren til en gendannelse inden for 6 måneder, sker dette ikke, da den automatisk slettes på tjenestens server.

Daysi ApS forbeholder sig retten til at slette kontoen, hvis abonnementet (betalingen) af tjenesten ophører.

 

4.     Rettigheder

Daysi ApS er indehaver af alle rettigheder, herunder ejendomsrettigheder, copyright til “Daysi” – din familiekalender”! Ved at bruge, bruge eller installere “Daysi”, accepterer du de nuværende “Vilkår og betingelser”, og opnår en ikke-eksklusiv, tilbagekaldelig ret til at bruge “Daysi”. Brugsretten er betinget af, at du og dine tilknyttede familiemedlemmer permanent accepterer de til enhver tid gældende betingelser for brugen af ​​Daysi. Hvis du eller familiemedlemmer ikke kan acceptere de nuværende “Vilkår og betingelser” – ophører brugen af ​​”Daysi” øjeblikkeligt.

 

5.     Ansvarsbegrænsning

Daysi – din familiekalender, gøres tilgængelig til download, som den er og tilgængelig og i den form, der til enhver tid var tilgængelig. Daysi ApS tilstræber, at tjenesten til enhver tid er tilgængelig, men garanterer ikke for dette. Daysi ApS kan ikke holdes ansvarlig for manglende adgang, driftsforstyrrelser, systemnedbrud eller lignende, uanset om Daysi ApS kunne have undgået disse.

Brugen af ​​”Daysi” er på brugerens (familiens) eget ansvar og risiko. Daysi ApS kan på intet tidspunkt eller under alle omstændigheder holdes ansvarlig for brugerens eller brugernes brug af “Daysi” eller manglende adgang til tjenesten.

Daysi ApS er ikke ansvarlig for nøjagtigheden eller fuldstændigheden af ​​oplysninger fundet på “Daysi”! Daysi ApS er heller ikke ansvarlig for tab som følge af handlinger eller undladelser foretaget i tillid til oplysningerne fra “Daysi”.

Daysi ApS er heller ikke under nogen omstændigheder ansvarlig for det “brugerindhold”, som brugeren selv opretter i “Daysi”. Dette gælder for tab som følge af handlinger eller undladelser – som er foretaget i tillid til oplysningerne fra “Daysi” eller mangel på samme.

Daysi ApS kan under ingen omstændigheder gøres ansvarlig for indirekte tab, herunder, men ikke begrænset til, følgeskader, tabt arbejdsfortjeneste, tab af data eller andre tab hos brugere eller tredjemand.

Såfremt Daysi ApS trods ovenstående ansvarsbegrænsning bliver erstatningsansvarlig, er Daysi ApS’ ansvar til enhver tid begrænset til et beløb – svarende til ½ års abonnement.

 

6. Ændringer i brugsbetingelser

Daysi ApS forbeholder sig retten til at ændre “Vilkår og betingelser”. Hvis Daysi ApS ændrer disse vilkår, vil du blive informeret herom i en direkte e-mail til administratoren. Hvis du ikke accepterer de fremsendte, reviderede betingelser, vil du ikke kunne fortsætte med at bruge “Daysi”.

 

7.     Ændringer af “Daysi”-softwaren

Daysi ApS vil fra tid til anden – løbende opdatere systemet med nye tiltag og forbedringer.
Det være sig ændringer i funktionalitet, design, nye funktionaliteter osv., alt sammen for at forbedre “Daysi” til en af ​​verdens bedste familiekalendere til smartphones.

Brugerne vil løbende blive informeret om disse opdateringer, som enten vil foregå automatisk. ved “log-in” eller videresendes på e-mail. Brugere accepterer også afsendelse af e-mails, enten af ​​informativ karakter eller direkte opdateringer.

 

8.     Abonnementsoplysninger

Daysi er en gratis app uden binding og abonnement og kan bruges af op til 8 familiemedlemmer.
Ønsker du at opgradere til Premium-versionen, skal du blot vælge hvilket abonnement du ønsker, og ekstrafunktionerne aktiveres automatisk (typisk tager det max. 5 min)
Betalingen opkræves via din iTunes- eller GooglePlay-konto og fornys automatisk inden for 24 timer efter abonnementsperiodens udløb.


9.     Tvister

Enhver tvist mellem Daysi ApS og bruger (administrator) skal så vidt muligt afgøres i mindelighed.
Hvis en eventuel sag ikke kan afgøres i mindelighed, afgøres en sag ved de danske domstole. I et sådant tilfælde skal sagen indbringes for Retten i Roskilde.

Hvis du har yderligere spørgsmål til vores privatlivspolitik, vores praksis for behandling og opbevaring af dine data, bedes du kontakte support@daysi.dk

Daysi ApS
Gammel Byvej 4b
DK 2650 Hvidovre